Batch 2020 Donates Earnings to Maintenance and Security Staff

A beacon of light amidst the Coronavirus outbreak

A total of P30,960 was raised by Batch 2020 in their art exhibit, ‘Kaganapan’, last March 2, 2020. The earnings were part of the financial assistance given to assist the school's maintenance and security staff, who are unable to work and receive pay, due to the COVID-19 outbreak in the country.

The students worked on their artworks and performances for several weeks with the guidance of their teacher, Mrs. Ivy Encinares-Enaje, in their subject Kontemporaneyong Sining ng Pilipinas mula sa Rehiyon. Their creative output came in different art forms such as sculptures, framed photos, paintings, stickers, bags, and accessories. Amidst the current COVID-19 outbreak, Batch 2020 extended a helping hand and became beacons of light.

As Xaverians, let us also heed the call to be beacons of light amidst the challenges that our country faces.

Luceat Lux, Batch 2020!

Ang liwanag sa gitna ng Coronovirus outbreak

May kabuoang P30,960 ang kinita ng Batch 2020 mula sa kanilang art eksibit, ‘Kaganapan’, noong nakaraang ika-2 ng Marso. Ang pondong kinita ay bahagi ng tulong pinansiyal na ibinigay ng paaralang Xavier para sa mga manggagawa at security staff na hindi makakapasok dulot ng pandemic na COVID-19.

Ang mga mag-aaral ay gumugol ng ilang linggo sa paggawa’t paghahanda ng kanilang sining at pagtatanghal, ito ay sa tulong kanilang guro sa Kontemporaneyong Sining ng Pilipinas mula sa Rehiyon na si Gng. Ivy Encinares-Enaje. Ang kanilang mga malikhaing gawa ay naipakita sa iba’t ibang porma mula sa iskultura, naka-frame na mga larawan, pinta, stickers, bayong, at maging abubot. Sa kabila ng pagkalat ng COVID-19, ang Batch 2020 ay naghandog ng tulong at nagsilibing tagapatnubay ng liwanag.

Bilang Xaverian, ating dinggin ang tawag sa atin upang magsilbing liwanag sa kabila ng mga pagsubok na hinaharap ng ating bansa.

Luceat Lux, Batch 2020!